3 tips om love handles kwijt te raken

Ben je niet blij met je ronde wangen? Droom je van een scherpere kaak? Of wil je van die vervelende onderkin af? Je bent niet de enige. Als je een onnatuurlijk rond gezicht hebt, zit je waarschijnlijk niet op je ideale lichaamsgewicht. Er zijn veel mensen die last hebben van vet op bepaalde plekken in het gezicht. Vaak gaat het om vet onder de kaak, kin en in de nek. De oorzaak van vet in het gezicht staat niet op zichzelf, maar heeft te maken met een algeheel te hoog vetpercentage.

Is het mogelijk om af te vallen in het gezicht?
Allereerst is het belangrijk om te weten dat het lastig is om op één specifieke plek vet kwijt te raken. Dit geldt ook voor je gezicht en dit komt doordat je gezichtsvet samenhangt met je algehele vetpercentage. Gelukkig is gewichtsverlies bij de meeste mensen redelijk snel zichtbaar in het gezicht.

Love handles zijn de vetrollen boven je heupen. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van love handles. Ze steken vaak net boven de broekrand uit, wat veel mensen als onaantrekkelijk ervaren. Best gek eigenlijk dat deze vervelende vetrollen zo’n lief klinkende naam hebben, aangezien veel mensen er onzeker van worden. We begrijpen daarom goed dat je jouw love handles het liefst zo snel mogelijk weg wilt trainen. Voordat we vertellen hoe je dat doet, is het belangrijk om eerst te weten hoe je precies aan je love handles komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *