Omnia personal training

Als je op zoek bent naar een personal trainer die jou kan helpen met verschillende doelstellingen dan zit je bij Omnia Personal training aan het juiste adres. Personal trainers van Omnia Personal training focussen zich niet alleen op de doelstellingen, maar ook het welzijn van de klant. Zo kijken ze ook naar de juiste voeding, maar ook naar het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van stress. Omnia Personal Training is gespecialiseerd in:

– Gewichtsverlies

– Spiermassa opbouwen

– Conditioneel trainen

– Pre/post natale training

– Senioren training

Een personal trainer van Omnia PT is gediplomeerd en heeft veel kennis en ervaring met verschillende (sport)doelstellingen. De personal trainer gaat met je in gesprek om te achterhalen waar jij behoefte aan hebt en welke doelstellingen je wilt bereiken. Vervolgens stelt de trainer een oefenprogramma op met verschillende oefeningen die aansluiten bij jouw wensen. Het is mogelijk om individueel te trainen, maar er wordt ook in kleine groepjes getraind.

Door middel van personal training ga je sneller en beter resultaat behalen dan wanneer je alleen gaat trainen. Dit komt doordat de personal trainer je motiveert en stimuleert om door te gaan, maar ook corrigeert wanneer nodig. Zo weet je zeker dat je de oefeningen goed uitvoert en dat je het maximale uit je training haalt.

Personal training is dan ook geschikt voor iedereen die sneller en beter wil resultaat behalen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, bij Omnia Personal Training helpen ze je graag met het bereiken van jouw doelstelling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *