Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Woodzo Verandazeilen​

Wilt u heerlijk kunnen vertoeven of even tot rust kunt komen buiten uw huis, maar wilt u niet afhankelijk zijn van het weer? Dan zijn onze verandazeilen de perfecte oplossing. Met hoge kwaliteit zeilen en de mogelijkheid om ramen te plaatsen op basis van uw wensen, worden deze met het nodige vakmanschap voor u gerealiseerd.

Logo

Huisstijl & drukwerk

Woodzo Verandazeilen is een afgesplitst deel van Woodzo. Het merk, logo en manier van maken blijft hetzelfde. Dit vroeg om een huisstijl die dicht bij de huidige stijl bleef maar toch iets unieks meegeeft. Accenten die zich herhalen en overal terugkomen zorgen voor eenheid en herkenbaarheid.

Van visitekaartjes tot enveloppen en briefpapier, alles is verzorgd.

Website ontwerp

Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een website! Deze hebben we gerealiseerd op basis van de gemaakte huisstijl.

Aangezien veel opdrachten binnenkomen via Google advertenties was een goede SEO van belang. Ook heeft de site de functionaliteit om klanten recensies achter te laten in een beveiligde omgeving.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.