Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Vera Keijsers​

Vera Keijsers is 22 jaar en studerende aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg. Als zangeres, pianist, dirigent en docent is ze actief binnen en buiten haar studie. Daarnaast denkt Vera actief mee binnen enkele bestuursorganen.

Logo

Website ontwerp

Vera Keijsers is een actieve artiest. Dat vraagt om een veelzijdige maar toch eenvoudige website. Vandaar dat we een ‘one-page’ design voor haar hebben gemaakt. Hierop kan ze al haar portfoliowerk en foto’s kwijt.

Vera Keijsers - Visitekaartjes

Visitekaartjes

Ook is het belangrijk dat de bezoekers na haar optredens haar kunnen bereiken. Vandaar dat we ook visitekaartjes voor haar ontworpen hebben.

Deze hebben we uiteraard ook gedrukt.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.