Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

SG Woodart​

Houtkunstenaar Sjef Guntlisbergen (36) is opgegroeid in Brabant en Limburg als derde van vier zoons binnen een ondernemers gezin. Hard werken, ondernemersgeest en creativiteit zijn er daardoor met de paplepel ingegoten. Sjef heeft altijd zijn eigen weg gezocht en ging daarin verder dan zijn omgeving van hem verwachtte.

Logo

Website ontwerp

Dit project kwam uit het niets. Sjef kwam naar ons toe met dit project, maar het moest binnen één week klaar zijn. Hij had namelijk een expositie waar hij zijn werk zou presenteren. De intensieve en snelle communicatie tussen ons en Sjef heeft tot een goed eind resultaat geleid. Een “onepage” website in zowel Nederlands als in het Engels.

Visitekaartjes

Voor hetzelfde evenement wilde Sjef ook graag visitekaartjes meenemen om deze uit te delen aan mensen die zijn werk kwamen bezichtigen. Door de snelle levering en de overeenkomst in stijl tussen de kaartjes en zijn website. Heeft hij zijn gasten kunnen bereiken.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.