Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Schutterij Sint Nicolaas​

Als opvolger van de oude Antonius schutterij (die in Meijel bestond van 1500 tot 1793) werd er op 14 juli 1919 een nieuwe schutterij opgericht in Meijel. Dit gebeurde op “initiatief” van 2 heren, nl. Jac Verstappen (Heines huub) en Arn Verstappen (Jäger Tone Nol)

Logo

Flyer ontwerp & verspreiding

Meerdere malen per jaar wordt door Schutterij Sint Nicolaas, oud ijzer en kleding op gehaald. Deze spullen doneren zij aan goede doelen die kinderen steunen in derdewereld landen. Ook gebruiken ze het oude ijzer om kogels te maken.

Om deze acties aan de aandacht te brengen hebben wij deze flyer ontwikkeld en laten verspreiden door Meijel.

Fotografie

Elk jaar tijdens grote evenementen, maken wij foto’s voor de schutterij. Deze foto’s worden gebruikt voor social media en het archief van de schutterij.

Spandoek ontwerp

Nieuwe leden winnen is lastig voor bijna elke vereniging. Met behulp van dit spandoek dagen we de kijker uit om zich aan te melden.

Sint-Nicolaas-Spandoek
Sint Nicolaas - kerstkaart

Kerstkaarten

Ook hebben we kerstkaarten ontworpen en laten drukken. Hierdoor kan de schutterij elk jaar haar leden bedanken. Door deze tijdloze kaart hebben ze niet elk jaar nieuwe nodig.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.