Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Rommelmarkt Meijel​

Voor meer informatie over De Rommelmarkt ga naar onze Facebook pagina en neem een kijkje op onze website! De Rommelmarkt vindt plaats in D’n Binger in Meijel: Alexanderplein 2, 5768 BE Meijel. De deuren gaan open om 13:00, vanaf dan kunt u tot 17:00 bij ons langskomen.

Logo

Huisstijl & drukwerk

Als onderdeel van deze sponsoring hebben wij voor Rommelmarkt Meijel een huisstijl ontwikkeld die snel te herkennen is.

Daarna hebben wij het nodige drukwerk ontwikkeld, gedrukt en waar nodig verspreidt. Hierdoor kunnen de vrijwilligers achter de rommelmarkt de projecten steunen die het nodig hebben.

Website

Rommelmarkt Meijel zocht naar een manier om hun projecten te presenteren, nieuwe leden te werven maar ook om de nodige informatie te verstrekken aan bezoekers.

Een website was hiervoor de beste oplossing.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.