Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Restaurant Nakal​

Nakal staat voor “ondeugend” of “eigenwijs”. Wij willen met restaurant Nakal de traditionele oude Indonesische keuken transformeren naar een nieuwe uiterlijke vorm, ingepast in de Nederlandse eet cultuur.

Logo

Geveldoek ontwerp

Als horeca bedrijf is het belangrijk dat je laat zien dat er iets leeft!
In samenwerking met Die-Sign hebben wij dit gevelpaneel kunnen ontwerpen en plaatsen. Hierdoor kan Restaurant Nakal zichzelf beter laten zien. Door een minimalistisch ontwerp met terugkomende aspecten uit de huisstijl vormt het doek voor een goede aanvulling.

Website optimalisatie & SEO

Wanneer het laten bouwen van een website buiten het budget valt kun je natuurlijk altijd zelf nog aan de slag! Er zijn echter een aantal dingen die toch lastiger blijken te zijn. Voor Nakal hebben wij deze taak op ons genomen.

Optimalisatie, SEO, Analytics, backups en beveiligingschecks zijn dingen waar wij ons op gericht hebben.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.