Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Marco’s Movie Minds​

MMM Productions v.o.f. is het moederbedrijf van Marco’s Movie Minds. Het is een uit de hand gelopen hobby, die resulteert in het opzetten van dit media productie bedrijf. Tot nu toe is het alleen nog maar positief uitgevallen en zullen er nog vele mooie producties volgen!

Logo

Website & review syteem

Deze website was ons allereerste afgeronde project, en direct een grote. Maro’s Movie Minds. Is ‘the place to be’ voor film inspiratie, reviews en nieuws. Ook is deze website gemakkelijk te onderhouden doormiddel van het CMS WordPress.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.