Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Lemmen Parket​

Lemmen Parket is een gevestigde naam in de vloerenbranche. Een luisterend oor voor de wensen van de klant, gecombineerd met goed en bekwaam vakmanschap zijn bij Lemmen Parket vanzelfsprekend. Zo is bij ons ook een huisbezoek standaard.

Logo

Huisstijl & Drukwerk

Voor de vernieuwing van het merk had Lemmen Parket een nieuwe huisstijl nodig die aansloot bij de visie. Strak en duidelijk staat bij Lemmen Parket voorop. Dit hebben wij vertaald in deze huisstijl en gerealiseerd in het nodige drukwerk.

Website

Lemmen Parket is Dé Vloerenspecialist in de regio. Dit staat centraal in deze website realisatie. Met een nauwe samenwerking hebben we deze website opnieuw opgezet. Met een strak en overzichtelijk eindresultaat.

Fotografie

Om al de andere onderdelen van dit project te realiseren, is goed beeldmateriaal een must. We zijn op locatie geweest om een ‘feel’ te krijgen van Lemmen Parket. En deze hebben we vastgelegd.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.