Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Kwekerij van Lieshout​

Kwekerij van Lieshout is een Meijelse bomen en planten kweker. Ze verkopen hun producten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Ze zijn veel actief op marktplaats, maar wilde toch een eigen plek hebben om al hun informatie te delen.

Logo

Huisstijl & Drukwerk

Om Kwekerij van Lieshout een eigen plek te geven. Hebben ze natuurlijk een huisstijl nodig. Deze hebben wij tot stand gebracht. Hierbij hebben we rekening gehouden met de manier waarop ze gebruikt worden, maar vooral hoe ze gezien worden.

Clock-1

Website

De website van Kwekerij van Lieshout is een website boordevol informatie. Toch is deze informatie overzichtelijk een aantrekkelijk om te lezen.

Ook hebben we rekening gehouden met de verschillende type bezoekers: Zakelijk / Particulier en Nederlands / Duits

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.