Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Het Peelhuis​

Het Peelhuis staat garant voor een soepel verloop van uw verblijf. Naast onze multifunctionele zalen bieden wij u: Een unieke oase van ruimte en rust door de nieuwste trends op het gebied van binnen- en buitenleven; Een luxe locatie exclusief voor u en uw gezelschap waar u persoonlijke aandacht en service krijgt.

Logo

Concepting & drukwerk

Vanuit het Peelhuis kwam de vraag voor het ontwikkelen van een nieuw idee om meer bezoekers te trekken. Dit hebben wij gerealiseerd met een ansichtkaart die bezoekers naar huis kunnen sturen, uiteraard met de branding van het Peelhuis.

De woorden ‘Meet, Eat, Repeat’ staan centraal.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.