Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

De Heere van Meijel​

We kunnen een heel mooi en lang verhaal vertellen over ‘De Heren van Meijel’ die in de 15e en 16e eeuw belangrijke beslissingen namen in ‘Herberg De Zwaan’ voor de Meijelse bewoners, maar toch doen we dat niet… kom gewoon langs in hartje Meijel en ervaar De Heere van Meijel.

Logo

Drone fotografie

Goede luchtfotografie is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De Heere van Meijel nam deze mogelijkheid dan ook met open armen aan. De foto’s worden nu bijna wekelijks gebruikt in social media en presentaties.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.