Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

C.V. De Kieveloeët​

Um wa mieër lééve in de brouwerééj te kriege, woor vur ‘t uurst gepròt övver de ópreechting van ‘n vastelaovesklub dur Pauke Pluum mi Ger van Rens die dòr in de koost was. Pauke Pluum was de stiemulator, die de mense kèènde en ‘t iedee hi veurgeli èn versjillende mense.

Logo

Jubileum boek

Zoals voorgaande jaren wilde de Kieveloeët ook dit jubileum weer een boek uitbrengen voor haar ere leden. Met een handje vol enthousiaste vrijwilligers hebben we dit boek in een recordtijd gerealiseerd.

Kieveloeët-dienstenveiling

Dienstenveiling boekje

Elke drie jaar organiseerd de Kieveloeët een dienstenveiling om geld in te zamelen voor de Vasteloavend. Alle diensten worden gepresenteerd in dit boekje.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.