Heb jij verstand van Wordpress & SEO?    Bekijk onze vacature!

Art de Beauté​

Sinds april 2000 ben ik (Lisette van Rooij) mijn schoonheidssalon Art de Beauté totaal cosmetique opgestart. In de eerste 6 jaren was de salon gevestigd in Kessel en sinds 2006 vind u Art de Beauté aan de Jan Truijenstraat 3 in Meijel.

Logo

Flyer ontwerp & verspreiding

Art de Beauté wilde graag haar nieuwe behandeling in de schijnwerpers zetten. Dit hebben wij gerealiseerd door middel van het ontwikkelen en verspreiden van flyers.

De grote hoeveelheid flyers hebben we gedrukt en daarna verspreid met het weekbericht door de gemeente Peel & Maas.

Art-de-Beauté-Poster-1

Poster ontwerp

Ook wilde ze haar specialiteiten in haar eigen salon laten zien. Daarvoor hebben we deze poster ontwikkeld, die we vervolgens in verschillende formaten hebben gedrukt.

Vanaf nu gaan wij Loeihard!

Vanaf 26 juli 2019 nemen wij afscheid van de naam 2nd Digital, en gaan we verder met een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en een frisse start.

Loeihard! is een naam die geworteld staat in het marketing en branding speelveld. Met synomiemen als: Met grote kracht, Snoeihard, Superluiden Supersnel, richten wij ons op jou en jouw doelgroep.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk je niet tegenhoud, maar vooruit trekt. We tillen jouw merk naar een nieuw niveau met een razendsnelle website, super strak logo en haarscherp drukwerk.